ETUSIVU HUONEET JA HINNAT PALVELUT SIJAINTI UUTISET VARAUKSET E-MAIL LINKIT Usein kysyttyä
Tämä sivusto on suljettu, kiitos vierailusta.

PALVELUT

Teitä palvelee miellyttävä joukko maailmaa kiertäneitä matkailualan ammattilaisia. Omilla matkoillamme pidämme silmämme auki ja pyrimme tuomaan parhaat ja tuoreimmat ideat mukanamme omaan hostelliimme. Samoin kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme edelleen jatkuvasti kehittämään hostelliamme saamamme palautteen ja ideoiden mukaan.

Helsinki on kotikaupunkimme. Jos tarvitset paikallisapua tai retkisuosituksia, niin voit luottaa henkilökuntamme asiantuntemukseen. Samoin varaamme mielellämme sinulle majapaikan ketjumme muista hostelleista kaikkialta maailmasta. Vastaanotostamme saat ostettua maailmanlaajuiset hostellioppaat ja meiltä voit hankkia myös kansainvälisen hostellikortin.

Kahvilamme tarjoaa päivittäin täyden buffet-aamiaisen. Aamiaisemme (5.90 E) pitää sisällään muroja, puuroa, munakokkelia, pekonia, nakkeja, juustoa, leikkeleitä, leipää, voita, marmeladia, mehuja ja kahvin, teen tai kaakaon. Aamiaisemme antaa tukevan alun päivälle.

Kahviostamme saa ostettua myös voileipiä, makeisia ja juomia. Ennakkotilauksesta valmistamme ryhmällesi maittavan lounaan, illallisen tai iltapalan.

Kahviossamme on internet-piste, joka on maksutta asiakkaidemme käytössä. Langaton internetverkko kattaa kaikki hostellimme alakerran aulatilat.

Asiakkaidemme käytössä on myös asiakaskeittiö omien aterioiden valmistamista varten, ruokasali, pesula ja pari televisio-huonetta.

Hostellimme välittömästä läheisyydestä löytyy lukuisia hyviä ruokaravintoloita, kuten esim. ravintolat Töölönranta, Namaskaar, Carelia, Kuu tai Mama Rosa. Helsingissä on lukuisia loistavia ruokaravintoloita. Henkilökuntamme auttaa mielellään ravintolasuosituksissa.